Новинки техніки в Лас - Вегасі - виставка GES 2020.

Початок року ознаменувався міжнародною виставкою споживчої електроніки, яка пройшла в Лас – Вегасі, США. Найбільші виробники представили свої новинки в області побутової техніки, робототехніки, медицини. У нашому огляді ми розглянемо самі топові новинки техніки для дому.

Безрамковий телевізор Samsung

Нова флагманська модель телевізора Q950TS, від південнокорейського виробника, позбавлена ​​рамок. Дисплей InfinityDesign, має товщину 15 мм, розширення екрану складає 7680х4320 пікселів. Q950TS має вбудований процесор Quantum 8 K. Інноваційна опція масштабування покращує якість зображення меншого дозволу до формату 8 К. Технологія Object Tracking Sound Plus створює ілюзію об'ємного звуку у форматі 5.1, використовуючи тільки вбудовані динаміки телевізора. Телевізор підтримує голосових помічників Google Assistant, Amazon Alexa, Bixby. Є адаптери бездротового зв'язку - Bluetooth і Wi-Fi для взаємодії з іншими гаджетами. Унікальна технологія AI ScaleNet – запобігає втраті даних під час стиснення файлів і забезпечує потокову передачу контенту в дозволі 8K в мережах з більш низькою пропускною здатністю. За допомогою AI-downscale дані 8 К стискаються до формату 4 К. Про дату виходу в продаж і ціною, компанія Samsung не повідомила.


Саундбар від LG

Флагманська модель саундбара LG з конфігурацією 7.1.4 каналу підтримує систему багатоканального звуку Dolby Atmos і DTS: X. Основні функції включають підтримку звуку високого дозволу на частоті 192 кГц / 24 біта, вбудований Google Assistant і підтримку eARC. З заявленої 770 Вт загальної потужності, цей моно-бар повинен впоратися практично з будь-яким кінематографічним сюжетом.


Миючий робот – пилосос

Narwal T10 з функцією самоочищенняРобот-пилосос Narwal T 10 має два баки для чистої і брудної води. Роблячи вологе прибирання, пилосос всмоктує бруд не тільки з підлоги, але і з насадки для прибирання. Для знищення бактерій пилосос висушує ганчірку. У разі необхідності робот повернеться на базу, помиє насадку і продовжить прибирати. Гаджет має дві трикутні швабри, які легко і швидко видаляють плями і збирають дрібний пил. Управління Narwal T 10 здійснюється через додаток в смартфоні. Виробник обіцяє випустити в продаж робот & ndash; пилосос вже в кінці року.  


Розумна фоторамка - Lenovo Smart Frame

Фоторамка від Lenovo - Smart Frame, має розмір 21.5 дюйма і оснащена високотехнологічними функціями, які допомагають красиво відображати фотографії та інші твори мистецтва на стіні. Екран має матову поверхню і антибліковий шар, який змушує глядачів думати, що вони дивляться не на цифровий дисплей, а на фізичний твір мистецтва. Є вбудований датчик кольорових тонів, який регулює яскравість екрану залежно від зовнішнього освітлення в кімнаті, що додатково забезпечує природний перегляд в будь-який час доби, коли ви вирішите його встановити.

Lenovo Smart Frame надійде в продаж у серпні 2020 року за ціною 399 доларів і буде доступний в різних матеріалах і кольорах.


Електрична зубна щітка від Oral-B iO

Зубна щітка Oral-B iO володіє штучним інтелектом і алгоритмами, які сприяють досягненню ідеальних результатів чистки у всіх 16 зонах для чудового здоров'я порожнини рота.

Oral-B iO має «магнітний привід», який відповідає за мікровібрації щетинок. У iO є сім різних режимів очищення, і він підключається до мобільного додатку Oral-B через Bluetooth, щоб дати користувачам зворотній зв'язок про ефективність очищення. У зубної щітки 12,5 дня автономної роботи, для повної зарядки потрібно три години, а швидкість роботи становить 145 Гц.

Вперше за 28 років компанія Apple відвідала виставку, але не з метою представити свої новинки, а для участі в конференції на тему конфіденційності даних і безпеки в мережі. Міжнародна виставка споживчої електроніки - GES 2020 продемонструвала інноваційні технології, які стають невід'ємною частиною життя, для поліпшення і комфорту користувачів.