Вертикальні витяжки Pyramida - оригінальна дизайнерська розробка

Компанія Pyramida представила 3 ​​види нових моделей вертикальних витяжок: VF1-60 BL, VF1-60 WH, V1-60 BL, V2-60 WH. Кожна модель вертикальних витяжок Pyramida створена в ексклюзивному візуальному виконанні. Запатентований дизайн від Pyramida гарантує, що зовнішній вигляд вашої вертикальної витяжки – це єдина в Україні, оригінальна дизайнерська розробка.

Витяжка, як персональний арт-об'єкт

Ще ніколи витяжки не були такими витонченими. Витончена блискуча модель більше нагадує цінне настінне панно, ніж потужну функціональну техніку. Вражаюча вертикальна конструкція задає кардинально новий напрямок в дизайні кухонних витяжок. З такою технікою кухня перетворюється в приватний арт-простір, а процес готування – в мистецтво!

Вертикальна витяжкаPyramida

 

Встановлюйте витяжку так, як зручно саме вам

Прихована вбудована, невагома похила, або абсолютно плоска, як настінний плазмовий екран? Вирішальний плюс вертикального дизайну – це найширші можливості для монтажу:

  • економте простір, вставляючи витяжку безпосередньо в меблі, без використання короба;
  • ще більш комфортне керування завдяки пристінній установці з коробом;
  • витяжка, немов картина, за допомогою ідеально плоского монтажу на стіні.

Зручний монтаж витяжок Pyramida

 

Практична естетика

Абсолютно плоска фронтальна панель виконана повністю з чорного загартованого скла. Корпус і декоративний короб виготовлені з нержавіючої сталі. Привабливий плазмовий блиск скла м'яко контрастує з матовим сталевим відливом короба. Здається, що ці блискучі текстури не призначені для простору, в якому кипить інтенсивне приготування. Але на ділі витяжка демонструє граничну практичність і довговічність. Вона абсолютно стійка до дрібних механічних пошкоджень і перепадів температур під час готування їжі, а також відрізняється надзвичайно легким відходом. Ніяких виснажливих чисток – ідеально плоску поверхню досить просто протерти серветкою.
 

 

Подвійний забір повітря

Особлива конструкція корпусу відкриває принципово нові можливості забору повітря, раніше недоступні ні в жодній іншій витяжці. Всмоктування здійснюється відразу по двох каналах: знизу корпусу, а також по всьому периметру фронтальній панелі. Такий спосіб забору забезпечує високий рівень продуктивності 700 м3 / ч і чудовий результат очищення за лічені хвилини.

 

Очищення в двох режимах

Режими відведення або рециркуляції? Витяжка однаково ефективна в кожному з них.

Для очищення в режимі рециркуляції використовуйте вугільний фільтр PFC1701. Просто зніміть пелюстки зворотного клапана, а вугільний фільтр встановіть замість нього.